Načini isporuke

Načini isporuke

 

Uslovi isporuke se odnose na porudžbine kreirane u AQUA CASA web shop-u.

AQUA CASA nudi tri opcije za isporuku i preuzimanje robe:

  • Isporuka kurirskom službom 
  • Isporuka AQUA CASA transportnim vozilom
  • Lično preuzimanje u maloprodajnim objektima Aqua Casa salona

 

Isporuka kurirskom službom MILŠPED

Cijena isporuke zavisi od težine paketa. Skalu i cijene možete videti  OVDJE.
Troškovi isporuke se dodaju na cijenu proizvoda i nisu iskazani uz cijenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web Shopu.

Za robu težu od 30 kila cijena isporuke se radi po upitu. Isporuka se vrši radnim danima u periodu od 8:00 do 16:00h. Pravilnikom kurirske službe, otvaranje paketa pred kurirom prije preuzimanja nije omogućeno. 
Rok za žalbe na oštećenja nastala u transportu robe su 24h od trenutka prijema na telefon
069 644 944.

Poručeni proizvod kurirska služba će dostaviti u roku od 2 do 10 radnih dana od trenutka potvrđivanja porudžbine (u slučaju plaćanja virmanom, rok isporuke se računa od dana evidentiranja uplate)

 

AQUA CASA web shop isporuka

Ukoliko poručene proizvode nije moguće isporučiti kuriskom dostavom, rok i cijena isporuke AQUA CASA web shop vozilom organizuje se nakon poručivanja robe, u dogovoru sa web shop operaterima. 

U slučaju AQUA CASA web shop isporuke, kupac je dužan da obezbedi istovar i preuzimanje robe. AQUA CASA web shop isporuka podrazumjeva dovoženje robe do ulaza u objekat, odnosno do najbližeg mesta do kog je moguće stići dostavnim vozilom.

Isporuka AQUA CASA web shop vozilima je besplatna za porudzbine na teritorijama opština Kotor Tivat i Budva. Isporuka van navedenih okvira se radi po upitu.

 

Lično preuzimanje u maloprodajnim objektima Aqua Casa salona

U slučaju da ste izabrali lično preuzimanje proizvoda u našem salonu, obavjestićemo Vas kada će roba biti spremna za preuzimanje na željenoj lokaciji.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.