Reklamacije

Reklamacije

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Sl. list Crne Gore br.002/14,006/14,043/15) kupovina preko naše online prodavnice smatra se prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca na jednostrani raskid ugovora u roku od 7 dana od dana zaključenja ugovora.

Raskid ugovora se može izvršiti slanjem obrasca o jednostranom raskidu ugovora na adresu prodavca “Aqua Casa” d.o.o. Radanovići bb 85318 Kotor ili na e-mail adresu webshop@aquacasa.me

 

U slučaju jednostranog raskida ugovora potrošač je dužan da o svom trošku vrati primljenu robu, što je prije moguće, a najkasnije u roku od 7 dana od dana upićivanja obavještenja o jednostranom raskidu ugovora.

Kupac može vratiti robu isključivo ako je neoštećena, u originalnom pakovanju i ima prateću dokumentaciju koja je zajedno sa njom isporučena (račun, garancija, uputstvo za upotrebu). 

U roku do 30 dana od pristizanja obavještenja o povratu robe od strane kupca, a nakon prijema neoštećene robe u originalnom pakovanju i sa svom pratećom dokumentacijom, naše preduzeće će kupcu vratiti cjelokupan iznos, na isti način na koji je uplata izvršena, osim ako se izričito ne zahtijeva drugačije.

Prije predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni će je detaljno provjeriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprječava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. 

Ukoliko kupac nakon preuzimanje pošiljke (po odlasku predstavnika kurirske službe) na robi primijeti fizička oštećenja nastala tokom prevoza, može ih u roku od 24 h prijaviti na adresu webshop@aquacasa.me .  Reklamacije podnijete na ovaj način ćemo detaljno ispitati sa kurirskom službom, ali zadržavamo pravo da ih odbijemo. Reklamacije na fizička oštećenja podnijete nakon više od 24 h od trenutka isporuke ne mogu biti uvažene.

Svaka roba na webshop-u ima svoju sliku i opis. Iako smo se trudili da slike i opisi budu vjerodostojni, ne možemo garantovati apsolutnu tačnost podataka. U slučaju da roba ne odgovara njenoj slici ili opisu sa sajta kupac ima pravo da je vrati, pri čemu će mu kompletna vrijednost računa biti nadoknađena.

 Formular za reklamaciju                                   

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.